×

Tidsbokning

Välkommen till tidsbokning. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig med en kostnadsfri tid för dig eller ditt barn så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska vår webbplats. Här kan du hitta mycket kunskap om hälsmärta samt tips och tricks om vad du själv kan göra. Du kan boka tid genom att använda formuläret nedan eller genom att ringa direkt till en Solemaids-klinik nära dig.

Du kan se en översikt över Solemaids kliniker i Sverige här.

Solemaids är iläggssulor som lindrar hälsmärta orsakad av Severs skada. Sulorna tar bort trycket från den bakre delen av hälarna med hjälp av en kil som får hälarna att ”sväva”.

Med Solemaids sulor i skorna undviker barnet att belasta hälarna och hälsmärtan minskar eller försvinner helt. Med Solemaids i skorna blir ditt barn snabbt aktivt igen och kan återvända till sin idrott. Hälsmärta hos barn beror ofta på Severs skada. Severs skada är ett smärttillstånd som känns på den bakre delen av hälbenet. Skadan uppstår oftast hos mycket aktiva barn i åldern 9–14 år och utvecklas när upprepad belastning av hälen stör hälbenets tillväxtzon.

Vi har Solemaids-kliniker på flera orter och vi hjälper gärna till med tidsbokning.

Cookies